Лептокарија

viola-logo1ПЗУ Аптека „Виола“ - Лептокарија

Адреса: Партизански одреди бр.62 (Лептокарија)
Телефон: (02) 3077 981

Работно време:
- од понеделник до сабота од 08:00 - 22:00
- во недела не работи
 


View Larger Map

Share this post

Banner
Banner
Banner

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438