Влошки против дамки од потење

man-x-spotНема повеќе дамки од пот, неудобност и непријатен мирис! Овие влошки имаат висока моќ на апсорбција, се лепат за облеката, се ултра тенки и се изработени од природни материјали. Влошките содржат и алое вера, и не го инхибираат потењето.

Влошките ве штитат од:
* Непријатни ситуации
* Непотребни трошоци
* Неудобност

Влошките ја штитат кожата од:
* Иритација
* Студ (во зима)
* Топлина (во лето)

Влошките ја штитат облеката од:
* Дамки
* Мирис
* Оштетување

    female-x-spot

x-spot

 

 

Share this post

Banner
Banner
Banner

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438