bio ruscoСо екстракт од бодлика, див костен, липа, масло од сладок бадем.

Се користи кај: хемороиди, површински капилари, нарушувања на микроциркулациониот слој на кожата, проширени вени и други нарушувања на венскиот систем.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438