Со етерично масло од чајно дрво

bio treeСо етерично масло од чајно дрво, лаванда, маслинка, тимјан, масло од сладок бадем.

Се користи кај: разни кожни инфекции (акни, габични инфекции), рани, нечиста кожа, убоди од инсекти, заштита на кожа која е често изложена на нехигиенски средини како базени, фитнес центри и сл.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438