Со екстракт од Oвес

bio avenaСо екстракт од овес, сладок корен, камилица, масло од сладок бадем.

Се користи кај: чувствителна кожа која е склона кон црвенила и воспаленија (бебешка кожа), егземи, псоријаза, контактен дерматит.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438