Со екстракт од Арника

bio arnicaСо екстракт од арника, готу кола, хмељ, масло од сладок бадем.

Се користи кај: контузии, хематоми, отоци, мускулни истегнувања, при лекување на воспаление и намалување на болката во мускулите.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438