Со гел од Алое

bio aloeСо гел од Алое, црн слез, смиљ, масло од сладок бадем.

Се користи кај: сува и дехидрирана кожа, белези и лузни, изгореници на кожа (вклучувајќи и изгореници од прекумерна изложеност на сонце), црвенило и иритации на кожа предизвикани од надворешни агенси (студ, ветер, сончеви зраци, разни надразнувачи).

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438