biostimulativen filter okolu ociсо 1.2% активни стем клетки од Алпска Ѕвезда

За очи и усни околу кои се забележуваат знаци на брчки, торбички и кругови. Може да се користи и за чувствителни очи.

Продукт кој е ултра-специфичен и наменет за спротивставување и намалување на создавањето на брчките околу очите и усните. Го користи дејството на стем клетките од Алпска Ѕвезда коишто ја зголемуваат расположливоста на колаген, како и дејството на екстрактот од пченица кој што ја одржува хидратацијата и еластичноста на кожата спротивставувајќи се на дехидратацијата.

Содржи: стем клетки од Алпска Ѕвезда, екстракт од плодот на пченица, масло од роза и екстракт од невен.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438