Суперконцентрат во капки

superkoncentrat vo kapkiсо 2% активни стем клетки од Алпска Ѕвезда

За сите типови на кожа под стрес. Најидеална комбинација е нанесување на суперконцентратот пред кремата, дење и ноќе за најизразен ефект.

Интензивен третман за лифтинг ефект кој што ги буди клетките на кожата и помага во спротиставување на знаците на замор на лицето кои се јавуваат со тек на возраста. Идеален е за давање на моментална живост на кожата.

Содржи: стем клетки од Алпска Ѕвезда, екстракт од плодот на пченица, масло од роза, масло од ноќниче и путер од  Karitè.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438