Биостимулативна интензивна крема за лице

biostimulativka-intenzivna krema za liceсо 2% активни стем клетки од Алпска Ѕвезда

За сите типови на кожа со изразито длабоки брчки - “лифтинг” ефект.

Благодарејќи на високата концентрација на активните стем клетки, овој иновативен третман ги реактивира клеточните функции на кожата и длабоко ја регенерира.

Содржи: стем клетки од Алпска Ѕвезда (2%), екстракт од плодот на пченица, масло од роза, масло од ноќниче и путер од Karitè.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438