Биостимулативна крема за лице

biostimulativka-krema za liceсо 1.5% активни стем клетки од Алпска Ѕвезда

За сите типови на кожа со првите знаци на брчки.
Специфична крема за борба против првите знаци на стареењето и за одржување на мекоста, компактноста и еластичноста на кожата.

Содржи: стем клетки од Алпска Ѕвезда (1.5%), екстракт од плодот на пченица, масло од роза, масло од ноќниче и путер од Karitè.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438