gel za tusiranjeДетоксицирачки гел за туширање со црвено вино и екстракт од винова лоза.

Секојдневен третман за добросостојба и разгалување на телото, како и ослободување од стрес.
Пената збогатена со екстракти од црвено вино, винова лоза и гроздова вода, деликатно го чисти, храни и хидратира епидермисот.
Го тонира, омекнува и регенерира телото, оставајќи пријатен мирис и подготвувајќи ја кожата за третманите кои следат.

Ритуал со Beauty Nectar:
Гелот за туширање се нанесува на влажно тело со нежна масажа додека не се создаде богата пена.
Може да се употреби мала количина од гелот за туширање во топла када, поради неговите ревитализирачки ефекти.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438