Вино-Пилинг за тело

vino piling teloДетоксицирачки пилинг за тело со мешавина на морска сол, шеќер и грозје

Револуционерен третман – пилинг, инспириран од Винотерапијата која се користи во салоните за убавина. Препаратот вклучува мешавина од морска сол и шеќер потопени во миризливи етерични масла и екстракти од вино и мешавина од грозје. Масирајќи го телото, 1-2 пати во неделата, веднаш го измазнува епидермисот, ги елиминира мртвите клетки и токсините и ја подготвува кожата за последователните третмани.

Ритуал со Beauty Nectar:
Се нанесува на телото на навлажнета кожа за понежен пилинг или на сува кожа за поинтензивна ексфолиација. Се масира со кружни движења неколку минути и се плакне со вода.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438