Серум за лице

beautynectar-sierooРегенеративен серум со црвено вино и гроздова вода

Интензивен третман, дневен и ноќен, создаден за стимулирање на клеточната регенерација благодарејќи на активните компоненти како што се црвено вино, семки од грозје и винова лоза. Со секојдневно користење, од најмалку 30 дена, видливо ги намалува мимичките брчки, ги реактивира клеточните функции и ги редефинира цртите на лицето. Серумот е идеален и за чуствителна кожа.

Ритуал со Beauty Nectar:
Се нанесува наутро и навечер на претходно добро исчистено лице и врат со лесна масажа. Може да се користи само серумот, или за поголем регенеративен ефект, пред регенеративната крема Beauty Nectar.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438