Крема за лице

krema za liceРегенеративна крема со црвено вино и полифеноли од грозје Вистински лек за кожата кој што ги реактивира виталните функции на епидермисот и се бори со стареењето.

Моќта на овој препарат потекнува од комплексниот растителен состав на база на екстракти од вино, семки од грозје и винова лоза кои што го фаворизираат клеточниот turnover и ги хранат ткивата на кожата. Веднаш по првато нанесување кожата станува длабоко регенерирана, компактна и сјајна.

Ритуал со Beauty Nectar:
Со кружни движења се нанесува кремата наутро и навечер на претходно добро исчистено лице и врат, се до комплетна апсорпција.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438