Црниче

crniceПЗУ Аптека „Виола“ - Црниче

Адреса: 50 Дивизија 30а
Телефон: (02) 2736 254

 

Работно време:
- од понеделник до петок, од 08:00 - 21:00 часот.
- во сабота од 08:00 - 20:00 часот.
- недела - неработен ден.

 

Share this post

Banner
Banner
Banner

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438