Енер плус

ЕНЕРГИЈА ОД ПРИРОДАТА НА БАЗА НА МЕД, МАТИЧЕН МЛЕЧ И ФРУКТОЛИЗАТИ ОД ЦРНА РИБИЗЛА ЕНЕРГИЈА ОД ПРИРОДАТА

Линија формулирана за надминување на периоди исполнети со психофизички замор, на база на мед, матичен млеч, сок од црна рибизла и специфични растителни екстракти. Воспоставува рамнотежа на организмот, наменет за сите возрасти, корисен при работа, спорт, учење и растење. Содржи мед и матичен млеч кои се две природни состојки со енергетски ефект и сок од црна рибизла, богат со шеќери и антоцијани, кој ја подобрува визуелната функција. Добиен од свежо овошје со посебен процес на екстракција, при која се задржуваат сите фитокомплекси во целост. Пробајте го Енер Плус, концентрат за енергија во практични флакони монодози, подготвени за употреба.

Се препорачува 1 флакон Енер Плус дневно, чист или разреден со малку вода, наутро или по потреба.

enerplus-noniДодаток во исхраната кој покрај фруктолизат од црна рибизла, мед, матичен млеч, ектракти од сибирски  Жен-Шен, екстракт од Мате, екстракт од Гинко, содржи и сок од Нони.
Специфичната состојка, Нони, е растение од Полинезија, која од древно време била употребувана во овие тропски земји како храна поради поседувањето на широк спектар на ефекти. Покрај неговиот енергетски ефект, како антиоксиданс, Нони има значаен ефект во одржувањето на здравјето и функцијата на клетките, поради што во современата медицина многу често се препорачува како додаток при третман на канцерогени заболувања.
Начин на употреба: Се препорачува 1 флакон дневно,
чист или разреден со малку вода, наутро или по потреба.

 

enerplus-adultiДодаток во исхраната кој покрај фруктолизатот од црна рибизла, мед, матичен млеч, содржи и ектракти од Жен-Шен, екстракт од Мате и екстракт од Гинко. Мате, билка која потекнува од Јужна Америка со добро познати тонизирачки својства. Гинко, најстарото дрво на светот, од Кина, во чии листови се наоѓаат состојки кои ја подобруваат концентрацијата и меморијата. Исто така содржи корен од сибирски Жен-Шен, познат по својот тонизирачки ефект и корен од корејски Жен-Шен со стимулативен ефект.

Начин на употреба: Се препорачува 1 флакон дневно, чист или разреден со малку вода, наутро или по потреба.

 

enerplus-juniorЗа здравје и правилен раст и развој на децата.
Додаток во исхраната наменет за деца, кој покрај  фруктолизат од црна рибизла, мед, матичен млеч, содржи и екстракти од Грчко семе, Ехинацеа и Коњско опавче. Грчкото семе е растение кое се одгледува во Мала Азија и Медитеранот, кое има тонирачки ефект и го стимулира апетитот. Ехинацеа, значаен ефект врз зајакнување на имуниот систем на организмот.

Kоњското опавче, растение богато со минерали, особено силика, една од главните состојки на коските и забите. Идеален за примена во текот на растот и развојот на децата, како и при недостаток на апетит.

Начин на употреба: Се препорачува 1 флакон дневно,
чист или разреден со малку вода, наутро или по потреба.

Share this post

Banner
Banner
Banner

arga-155 beauty-nectar-155

biokap-155 biomasti-155

neosten-155 biosline-155

 

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438