Мигрален

migralen

Природно решение за вашата  главоболка... секогаш кога ќе ви затреба.
Мигрален е оргинална формула на база на титрирани и стандардизирани растителни екстракти кои помагаат во регулирање на физиолошкото ослободување на серотонин (основа на секоја главоболка), модулирајќи го прагот на болка и притоа помагаат во отстранување на главоболката.

Содржи екстракти од: Танацетум - содржи партенолиди кои го регулираат ослободувањето на серотонин. Плод од кола - богат со кофеин, стимулатор на централниот нервен систем кој го потенцира ефектот на другите состојки. Плод од витекс - ја олеснува болката предизивикана од хормонален дисбаланс.  Маточина - има добро познат релаксирачки ефект при нервна напнатост и стресни ситуации. Ѓумбир - содржи гингероли кои го реглираат чувството на наузеа (гадење) кое често ги придружува нападите на мигренозна болка. Мигрален е во облик на прашок со брза апсорпција под јазик и е сосема безбеден за секојдневна употреба.

Начин на употреба: Се препорачуваат 1-2 кесички растопени под јазик.

Share this post

Banner
Banner
Banner

arga-155 beauty-nectar-155

biokap-155 biomasti-155

neosten-155 biosline-155

 

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438