Грин-ап

green-up

ПРИРОДЕН АФРОДИЗИЈАК И СТИМУЛАТОР НА ЛИБИДОТО ЗА МАЖИ И ЖЕНИ

Препарат за подобрување на потенцијата и тонусот на организмот со моќна формула која содржи таурин, мака, дамјана, бабини заби.  Природен препарат за подобрување на потенцијата, на база на Таурин, Мака, Дамјана, Бабини заби, Гуарана, Црн бибер и Миура (дрво за потенција).

Единствена формулација за подобрување на тонусот и виталноста.

 

Кога и зошто се користи:

  • Мака и Дамјана: Го стимулираат либидото.
  • Л-Таурин: Се претвора во аргинин и го подобрува снабдувањето со крв.
  • Бабини заби: Стимулира ослободување на тестостерон.
  • Miura Puama, познато како “Дрво за потенција”, го тонизира нервниот систем и делува како природен афродизијак во случаи на ерективна дисфункција кај мажи и сексуална дисфункција кај жени.
  • Гуарана: Стимулатор на нервниот систем, кој ја подобрува периферната циркулација и го подобрува снабдувањето со крв. Делува во случај на сексуална слабост и губење на либидото.

Може да се користи кај лица кои користат кардиоваскуларна терапија.

Начин на употреба:
Се препорачува 1 таблета дневно, со малку вода или други течности.

Share this post

Banner
Banner
Banner

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438