Линија против опаѓање на косата

protiv.opagjanjeНа база на чисти етерични масла и растителни екстракти.

Шампон против опаѓање
- Наменет за третман против опаѓање на косата, одржување на хигиена и стимулирање на микроциркулацијата, а со тоа се враќа виталноста и енергијата на коренот.

Лосион против опаѓање
- Наменет за интензивен третман против опаѓање на косата, стимулирање на микроциркулацијата и зголемување на цврстината на коренот.

Ампули против опаѓање
- Ги елиминираат факторите кои се одговорни за опаѓањето на косата и го фаворизираат растот од коренот.

Додаток во исхраната

  • За жени - Додаток во исхраната со сулфурни аминокиселини, важни за формирање на кератинот, главна компонента од која се состои секое влакно на косата. Формулата е збогатена со витамини, минерали, екстракти од соја и анѓелика, помага во зајакнување на косата и го спречува опаѓањето.
  • За мажи - Додаток во исхраната со сулфурни аминокиселини, важни за формирање на кератинот, главна компонента од која се состои секое влакно на косата. Формулата е збогатена со хранливи материи, специфични за мажите, како што се таурин и екстракт од семе на тиква кои овозможуваат исхрана на коренот и го фаворизираат растот.

Share this post

Banner
Banner
Banner

arga-155 beauty-nectar-155

biokap-155 biomasti-155

neosten-155 biosline-155

 

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438