Линија за убавина на косата

lin.za-ubavina-na-kosaНа база на чисти етерични масла и растителни екстракти.

Шампон за честа употреба
- Овозможува деликатна секојдневна хигиена, давајќи и на косата мек и сјаен изглед.

Шампон за масна коса
- Го отстранува вишокот на излачен себум, ја регулира секрецијата на себум, давајќи и на косата свеж изглед.

Шампон против првут
- Има дермопрочистувачко дејство и го елиминира првутот, а притоа го одржува еквилибриумот на скалпот.

Шампон + Гел за туширање
- Природен шампон и гел за туширање идеален за секојдневна употреба, наменет за целата фамилија. Поседува EcoCert - Сертификат.

Хранлив балзам
- Благодарение на неговиот дермоприлагоден pH, и дава на косата мекост, сјајност и притоа може многу лесно да се расчешла.

 

Share this post

Banner
Banner
Banner

arga-155 beauty-nectar-155

biokap-155 biomasti-155

neosten-155 biosline-155

 

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438