Виола трејд

"Viola Trade" претставува Трговска Фирма - Веледрогерија која што има богат асортиман на лекови и помошни лековите средства.
Во својата дејност има остварено добра соработка со производителите на лекови како: Алкалоид, Плива, Крка, Реплек - фарм, Галеника, Здравје, Белупо, Лек - Љубљана, Хемофарм, Варус - Мерцк и многу други.
      

Viola Trade, Скопје е:

  • главен увозник и дистрибутер на програмата на GRF од Италија, реномиран производител на медицински, анатомски кломпи со врвен квалитет, изработени од чиста кожа,
  • MM GLOBAL со брендовите MaxMedica, GeTea i Vita Foods за прозиводство на додатоци во исхраната.
  • увозник на програмата на SANTE од Грција, производител на санитетски материјали и други медицински помагала.DrLuigi од Хрватска, производител на анатомски ортопедски кломпи со полиуретански пресвиткувачки ѓон. Анатамските кломпи на DrLuigi се наменети за лица кои имаат проблем со: зглобови, циркулација и проширени вени, артритис, остеопороза, дијабетис, прекумерна дебелина.

Контакт:
Виола трејд - Скопје
ул. 50 Дивизија 30а
1000 Скопје
+ 389 (02) 3177-761
тел./факс + 389 (02) 2720 438

Share this post

Banner
Banner
Banner

arga-155 beauty-nectar-155

biokap-155 biomasti-155

neosten-155 biosline-155

 

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438