Бесплатна услуга за мерење на притисок и на гликоза во крвта

Почитувани граѓани,

Секоја недела, во аптеката на Виола лоцирана во трговскиот центар Буњаковец, вршиме мерење на притисок и мерење на гликоза во крвта.
Услугата е бесплатна, се наплаќа само потрошниот материјал.

Share this post

Banner
Banner
Banner

arga-155 beauty-nectar-155

biokap-155 biomasti-155

neosten-155 biosline-155

 

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438