Виола аптеките соработуваат со Фондот за здравствeно осигурување на РМ

Виола аптеките се снабдени со сите лекови од позитивната листа на лекови на Фондот за здравство на РМ.

Share this post

Banner
Banner
Banner

arga-155 beauty-nectar-155

biokap-155 biomasti-155

neosten-155 biosline-155

 

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438