Со масло од невен

bio calendulaСо масло од невен, гел од алое, хмељ, масло од сладок бадем. Формулација за нега на кожата со смирувачки, против воспалителен ефект, благодарение на маслото од бадем и невен од друга страна, кој има антисептичен, антибактериски и антивирусен ефект. Иделна помош во случај на кожен осип, црвенило и воспаление, како и груба и задебелена кожа.

Се користи кај: лекување на акни, дерматитис како и за смирување на иритирано ткиво, црвенила и воспаленија на кожата, еритематозни задебелувања
на кожата (кај колено, лакт или стапало).

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438